onsdag, oktober 04, 2006

Nytt SprayDate miffo

Ja, det var väl så dags??

Jag tänkte skriva något om att jag blir besviken på pojkarna som uppfört sig/skrivit så artigt att det inte blivit mycket till miffo-bloggmaterial, men egentligen är sanningen den att jag haft för mycket att göra* för att tillbringa någon tid där alls - så Miffona har inte haft en chans.

Jag loggade på igen för första gången på månader för ett par veckor sedan, och började nästan omedelbart prata med Den Verbale - så sedan blev det inte mycket igen...

När jag så loggade på, för att jag hade lite trist, igår hade jag inte mindre än 40 obesvarade mail** Ett av dessa var ifrån Spray själva, där de skrev att de bjuder mig och 3 vänner gratis på singelkryssen den 5e oktober (på torsdag alltså) för att jag är en av deras charmigaste medlemmar***. Kul, tänkte jag, men har inte anmält mig. Känns inte relevant att åka till Stockholm för det.

Jag hann inte igenom mina mail igår, så idag när jag stannade kvar efter jobbet tänkte jag hämta upp de 30 ännu olästa, och loggade in igen. Vid andra mailet stannade jag till Där kom han! Ärkemiffot! Eller, vad tycker ni själva?

"
Hejsan :) Jag såg att du ska vara på singelkryssningen den 5 okt. Vad kul. Då kanske vi kan ses. Jag har också bokat en 2-bäddshytt men ska vara själv i den så jag undrar om du skulle vilja bo hos mig i den så vore det kul. Vi kanske kan sova i samma säng också ;)

Kram
"

Men, GUD så charmigt!! Jag blir alldeles till mig i trosorna. Eller NOT.
-----
Nötter:
* För att inte tala om haft min underbara sommarromans med den Charmige
** Trots att jag inte hade varit påloggad, det var starkt! Och inte normalt.
*** Jag visste det! *bröstar upp sig som en tupp* (eller en höna?)

-----
Andra bloggar om: , , ,

5 kommentarer:

Nini sa...

OMFG!!

Det är ju ett erbjudande man lixom inte kan.....man kan inte....man.... näe.
Det är ett erbjudande man absolut inte kan låta bli att håna :)

Du kanske borde posta dina SD-miffobrev på din SD-sida >:)

[gbcnr = Gtb senare?]

systeryster sa...

hehehehe jättebra ju. Smooth, som dom säger här. Gissar att han får jättemycket positiv respons på sina pickup-lines <g>

Emelie sa...

Jag- flicka 22år har råkat nämna något om mitt enorma skoförråd på min presentation och får därav svaret av han- gubbe 50år...något i stil med..."Jag gillar också skor, vilka slags skor gillar du?"....kom och hjälp mig!

Dåcktor Erik sa...

Haha...det är något med nätet som tar fram neanderthalaren och tar bort omdömet i många män. Jag kan förstå att du blir besviken när män skriver/uppför sig artigt... ;-)

Säga vad man vill om nätmiffon men de är roliga att läsa om!

Ett nätmiffo sa...

Jag kanske är ett "nätmiffo" men jag tycker att det är tråkigt att det på något sätt tycks vara helt ok på så många olika platser i vårt samhälle att håna och förnedra andra människor. Kul att du tycker "desperata" kanske fumliga människor som antagligen är väldigt ensamma och snälla, men som kanske inte har sociala färdigheter som är tillräckliga för att få den kärlek de behöver, underhållande.

De starka trycker ner de svaga och sliter dom i stycken, oh så ovetandes eller helt likgiltiga inför den smärta de åsamkar andra. Kanske är det så illa att det till och med är riktigt riktigt roligt, så man ska göra en förnedringsblogg om det? Hoppas karma existerar.