fredag, juni 16, 2006

Gaaaah!

Långa inlägg som försvinner innan jag har hunnit publicera, jag KRÄKS på äckliga IE. (fast man får väl skylla sig själv när man är nerdig nog at köra betan?) Jag satt här i 3o minuter och komponerade. Nu är allt borta :(

Det får bli lite enare ikväll då, för nu hinner jag inte mer. Det blir en modeblogg till igen, i alla fall... med lite bilder
Fast, med en twist så klart, det är ju jag ;)
-----
Andra bloggar om: , ,

7 kommentarer:

eff sa...

Fx2.0a3 / Bon Echo 3 är ganska trevlig, men jag håller mig till 1.5.0.4 än så länge. IE7 har jag inte ens varit nyfiken på. (De ryckte ju Places ur Fx2.0 vilket jag surat över eftersom jag kläckte precis samma idé innan jag läst om Places och det är ju precis vad bookmarks kräver eftersom hierarkiska menyer för just sådant suger rätt så hårt.)

</nörd>

Anonym sa...

Vänta nu lite här... Jobbade du inte inom IT? IE? Beta?

Måste säga att piedestalen jag satt dig på sjönk ett par hack.

"Imagine Bill Gates getting 5 cent every time a Microsoft product crashes... but, wait! He Does!"

eff sa...

Om IE7 är bättre än Firefox tänker i alla fall jag genast byta. Jag har inga lojaliteter mot någon, webbläsaren jag använder ska vara gratis och den bästa. Religion hör icke hemma vad gäller mjukvara. Hade själv provat IE7 om det inte varit så meckigt att köra den separat (batch-filer, vafan, 80-talet ringde). Jag vill inte ersätta IE6 helt med en halvskakig beta.

Jösses, kan bli nördigaste kommentarstråden hittills i världshistorien på en så kallad singelblogg. Antar att det får räknas till "allmänt trams" hehe.

Me sa...

Trodde jag hade kommit fel där ett tag...

Ms.Take sa...

Ok, vi fortsätter nerdtråden (fast jag normalt gäör mitt bästa för att hålla sådant här ur den här bloggen, jag trivs bättre i rollen som bitsk bimbo :))

Hear hear Eff. Jag har varit Mac-oholic, sedan religöst open-source älskande, men nu är jag vuxen. Nu använder jag det som funkar bäst.

Och Johan, mitt jobb kräver att jag jobbar med MS. Jag har Fx installerat också, men använder den mycket sällan på jobbet, då hela O12 blir instabilt om man inte har IE som standardläsare

(/nörd) (hur fan fick du kommentarerna att godkänna > och < Eff?

eff sa...

HTML entities.

&gt; = >
&lt = <

Jag kan ett knippe i skallen, utöver det finns bra referens här. Eftersom Blogger tydligen kör med ett glupskt RegExp som käkar allt som ser ut som en HTML-tag och som inte är godkänt så får man helt enkelt leka med teckenkoder för de två. Följa standarden är jobbigt, hehe.

eff sa...

(Missade ett semikolon där, &lt; ska det ju vara. Åh så segt.)