tisdag, augusti 01, 2006

Polis/Försäkring/Operatör

Nu måste jag anmäla inte en,utan TVÅ stulna mobiler till länsförsäkringar. Det är så pinsamt så jag nästan inte vågar ringa...


Vad fan, skall jag behöva börja lämna dem hemma? Eller ta med en skräptelefon ut? Ingen dum idé kanske...


-----
Andra bloggar om: , , ,

17 kommentarer:

Anonym sa...

Hur lyckas du?
Jag känner ingen annan som fått sin mobil stulen.

Ms.Take sa...

Inte jag heller, förren den senaste månaden.

Den första kan jag förstå, hela väskan blev stulen - men den andra? Jag hade väskan på armen HELA kvällen!

Alex sa...

Just därför nöjer jag mig med en billig mobil! Då behöver jag inte få ångest om den försvinner! Inte ens ringa länsförsäkringar!

Unknown sa...

Värsta synd om Miss Take!
Synd att hon super bort så många mobiler, annars är hon rätt bra, Miss Take ! :-)

Dåcktor Erik sa...

Jösses. Stackars dig, har du blivit av med en till?
Det är nästan mobiltelefoner som förbrukningsmateriel det.

Skaffa en Nokia 3310. Ingen stjäl en sådan!

Anonym sa...

Tagga ner på 2 för 1 i baren så blir det nog bättre ska du se.

Nini sa...

Skräpmobiler är the shit när man går ut!
En tanke är att man rensar dom på dumma nr så man inte ringer fyllesamtal eller skickar pinsamma sms. Numret hem, till taxi och till närmaste anhörig räcker...

Anonym sa...

åh. för några år sen när jag var ute med två kompisar så lämnade vi in allt inklusive väskorna i gaderoben för att vi ansåg det dumt att ha med dom ut på dansgolvet, då ingen hade fickor på klädeseln så lade den ena tjejen gaderobsbrickan i skon. jag gav henne rådet för det har jag gjort tusen gånger för då vet man verkligen var man har den oavsett om väskan är med och dansar eller ej. in i strumpan längs fotknölen, då känner man den hela tiden. när vi skulle hämta väskorna säger hon som hade lagt den i skon att den inte är där. va? hur kan den inte vara där? nej jag la den vid hälen så den stod där, nån har väl trampat på min sko. dumma j*vel! tre väskor, tre plånböcker, tre mobiler.. det var första gången jag träffade den tjejen, en kompis kompis. hon bad inte om ursäkt. tyckte väl inte det var hennes fel.. men det var det ju. på sätt och vis.

Ms.Take sa...

Inte en dum idé, Nini!

Erik & Alexandra - Problemet är att jag är en prylbög och inte vill HA en sådan :)

Men du, bo, I resent that comment. Somom JAG skulle snåla med 2 för 1? ;)

Jo du, gottattleva, VÄRSTA synd om mig!

Anonym sa...

jag åkte iväg på en språkresa och när jag kom hem hade mina underbara föräldrar köpt en ny mobil till mig. tack tack! gick ut på krogen. min kompis väska försvann på dansgolvet. jag gick ut och ringde våra föräldrar och sa det plus att vi åker hem nu eller till polisstationen. fem sex utländska kilalr från discot hade gått ut samtidigt som oss, satt och fjäskade för min kompis som grät ("vad är det som har hänt.. lilla gumman") sen när jag stoppade ner mobilen i väskan efter avslutat samtal var dom snabba som gamar. fram och ryckte väskan ur handen på mig. jag höll kvar så det blev dragningsmatch. jag var stark så strak att mitt axelband på väskan släppte. han trillade. hans kompis var snabb och tog väskan och sprang iväg. det är fruktansvärt! dessa killarna var inte äldre 15! jag var i samma ålder, gick på sånna alkoholfria diskon för ungdommar inne i stan. en drink eller sju.. jag skulle hellre ha rånfria discotek..

Ms.Take sa...

men jösses fk - vad förfärligt! Väskryckning har jag aldrig råkat ut för. BRa att du kämpade emot.

Och det är klart att det var hennes fel, men ni fick väl ut dem nästa dag? Eller var det någon som redan hämtat ut sakerna?

Anonym sa...

sen fick jag leta hemma och tog en stor klumpig ericsson telefon med antenn. orkde inte lägga ner mer pengar på mobiler som ändå inte får stanna i min ägo. ingen som rörde mig efter det. så jag säger som nini, skräpmobiler is the shit när man går ut.

Anonym sa...

miss take: ja nån som redan hämtat ut sakerna.. det värsta var ju att vi hade vart ekonomiska och hängt allt på samma krok i gaderoben. jätteekonomiskt. då blir man inte bara av med en utan tre av allt....

Nini sa...

FK som före-detta-garderobiär ger jag dig 3 tips:
1) Häng aldrig på samma galge som nån annan!
2) Ta alltid hand om din egen bricka!
3) Var trevlig mot garderobspersonalen för då kommer dom ihåg dig och kommer dom ihåg dig är det mindre risk att dina saker går hem med någon annan.

Tyvärr är det så att om någon hittar din bricka så har dom inga problem att hämta ut sakerna, det är anus men sant...

En bra kväll har man
c:a 400 gäster som hänger in i garderoben och då är det svårt att komma ihåg vem som hängt in vad.

Och till sist: din kompis-kompis borde fått spö och dessutom ersatt er... idiotbrud =/

Anonym sa...

nini: tack för omtanken och råden. klandrar absolut inte gaderobspersonalen för det där, det var helt och hållet vårat (läs hennes) fel. jag lärde mig ganska mycket den kvällen så nu för tiden ansvarar jag alltid för min egen bricka. däremot har jag haft kompisars bricka i väskan men alltid påpekat att det är på egen risk. inte för att jag skulle vara ansvarslös men för att jag inte vill stå i skuld om något händer med väskan/brickan. det är nog som med mycket annat, det krävs att spela sina kort fel en gång för att sen veta eller iaf ana hur man ska spela dom rätt.. misstag är till för att lära sig av.

eff sa...

Jag har funderat på att bygga om en NMT450 så att den i själva verket inhyser en modern GSM-telefon, men i övrigt fungerar den som en NMT-lur (display och allt). Eller "NMT-lur" är kanske att ta i. Ett NMT-bojsänke är mer rättvist. Det vore kul.

Nini sa...

Eff det skulle kunna bli en storsäljare :D